Reacties

Beoordelingen van klanten:

Reactie van Karin en Paul uit Amsterdam, voor wie wij binnen 1 jaar tijd eerst een uitgebreid buffet en later onze churrasco BBQ  verzorgd hebben:

Het afgelopen jaar hadden wij veel te vieren! We hebben tweemaal een groot feest georganiseerd voor familie en vrienden.

Voor het eerste feest (35 gasten) waren wij op zoek naar een cateraar die een buffet kon verzorgen met een Braziliaans accent. Op internet kwamen we al snel bij La Cozinha uit. We hebben met Martien en Inajara onze ideeën besproken. Naast een aantal buffetgerechten (zie de site) wilden we ook graag hartige Braziliaanse hapjes zoals risoles en coxinha en natúúrlijk brigadeiros bij de koffie. En we vonden dat bij een Braziliaans buffet ook feijão (zwarte bonen) hoort. Geen punt: het kon allemaal!

Op de afgesproken tijd stond La Cozinha voor de deur en onze gasten en wij hebben genoten van een prachtig opgediend, gevarieerd, origineel en vooral zeer smakelijk buffet.

Voor het tweede feest (50 gasten) hoefden wij dan ook niet lang na te denken aan wie we de catering wilden toevertrouwen. Maar we wilden wel weer wat nieuws, en dat werd de churrasco rodizio, de Braziliaanse barbecue. En zonder te overdrijven: daarmee haal je echt een spektakelstuk in huis/tuin! Heerlijk vlees dat aan de spies op houtskool wordt geroosterd en vers van de grill wordt uitgeserveerd. Daarnaast een uitgebreid en ruim bemeten buffet met heerlijke groentes, salades, brood, fruit en sauzen en allerlei appetizers. Inajara en Martien hebben alles perfect voorbereid, aangekleed en verzorgd. Het is bij iedereen enorm in de smaak gevallen.
Wat wil je als klant van je cateraar? Dat er wordt meegedacht, dat de afspraken worden nagekomen, dat de prijs/kwaliteit in orde is vooral dat de gerechten er mooi uitzien en heerlijk smaken. Dat alles hebben wij bij La Cozinha gevonden. Martien en Inajara, nogmaals enorm bedankt voor jullie professionaliteit, passie en inzet!

Karin en Paul (Amsterdam).

—————————————

Reactie van mevrouw Ienke Giesbergen voor wie wij op 16 april een combinatie menu van hapjes en warme gerechten verzorgd  hebben:

Hallo Martien en Inajara,

Jullie hebben het natuurlijk al gehoord, maar ik wil jullie ook nog even zeggen dat het buffet geweldig was!!

Wat hebben we genoten , iedereen was enthousiast! We zijn natuurlijk begonnen met de hapjes die vielen al goed in de smaak… na een uurtje  het buffet geopend … de zalm was toch wel favoriet ( Inajara het ging heel goed met het rollen van de huid ?) kip en beenham heerlijk …. zo kan ik nog wel even doorgaan , we hebben reclame gemaakt voor jullie hoor. En je had gelijk het fruit als toe was zo goed gekozen en heerlijk sappig en zacht. Bedankt voor de goede zorg en tot een volgend keer!

Groetjes,
Ienke Giesbergen

—————————————

Reactie van Richard en Gita van Hillo voor wie wij op 3 september 2017 een feestelijk menu van hapjes verzorgd  hebben:

Jammer dat we jullie niet thuis troffen om jullie persoonlijk te kunnen bedanken.
Bij deze nog nog hartelijk bedankt voor alles! Iedereen heeft heerlijk gegeten en de zalm was helaas snel op.
Ik zal wat leuke foto’s doorsturen ?
We hebben alle spullen voor het kantoor gezet met de vlag er deels overheen.
Willen in de toekomst zeker nog een keertje jullie spare-ribs proberen ?
Groet,Gita & Richard van Hillo

—————————————

Reactie van mevrouw Groeneveld en de heer Goemans voor wie wij op 25 mei een uitgebreid combinatie menu van hapjes en warme gerechten verzorgd  hebben:

Via kennissen zijn wij aan jullie adres gekomen. Onze ervaringen daar waren zo goed dat wij geen ogenblik getwijfeld hebben toen het moment voor ons daar was iets te gaan organiseren , wat te kiezen. Het was de maand dat wij allebei 70 jaar werden. Wat was toepasselijker dan een buffet voor 70 personen te organiseren. De manier waarop jullie dit uit handen hebben genomen en het resultaat wat op de tafel stond laat zich moeilijk in woorden uitdrukken . 70 dol enthousiaste gasten, die veel kaartjes van jullie hebben meegenomen.  FANTASTISCH. Wij zien terug op een uiterst geslaagd feest door deze perfecte show Nogmaals heel veel dank van ons beiden.

Willy Groeneveld  en  Hans Goemans

—————————————

Reactie van mevrouw Kwakernaak uit Heemstede voor wie wij op 2 juni haar 50ste verjaardag gecaterd hebben:

Hallo Martien en Inajara,

Het is nu een week nadat jullie op mijn 50ste verjaardagsfeest een Italiaans buffet hebben verzorgd. En ik zit nog steeds na te genieten. Van mijn familie en vrienden krijg ik louter complimenten over het eten. De zalm was super en de lasagna voortreffelijk!

Dank jullie wel!

Groet, Marjan Kwakernaak

—————————————-

Reactie van mevrouw Heinz uit Haarlem voor wie wij op 29 mei de maaltijd op haar verjaardag hebben verzorgd:

Ik vond het fantastisch. En de volgende keer gaan we in overleg met ook wat andere gerechten.

Alsnog hartelijk dank,

Nellie Heinz.

————————————–

Reactie van de Professor van Gilseschool te Haarlem voor wie wij op 16 december het Kerstdiner hebben verzorgd:

Met heel veel plezier kunnen wij, het personeel van de Professor van Gilseschool, terugkijken op een zeer geslaagd Kerstdiner! Dit, mede dankzij de klantvriendelijke houding en kookkunsten van La Cozinha!!

Vanaf het eerste contact met La Cozinha is duidelijk dat ze meer dan bereid zijn om mee te denken over de samenstelling van het menu binnen ons beperkte budget. Het is La Cozinha gelukt om een heerlijk smakende, goed verzorgde maaltijd te bereiden voor 75 man/vrouw.

Namens het voltallige personeel van de Professor van Gilseschool dank ik een ieder hartelijk die heeft meegewerkt aan een, voor ons, goed geslaagd Kerstbuffet.

Vriendelijke groeten en prettige feestdagen gewenst,

Käthe van den Hurk, Personeelscommissie van Gilseschool

——————————————–

Reactie van Johan uit Pernis voor wie wij op zijn 25 jarig huwelijksfeest de originele Churrasco Rodizio mochten verzorgen:

Beste Martien en Inajara, jullie hebben een geweldige bijdrage geleverd aan ons feest op 28 augustus. Wij wilden een Braziliaans feest, en dat hebben we gekregen ook!! Het was meer dan overweldigend, het vlees was van uitstekende kwaliteit. Onze vrienden en personeel spreken er nog over. De salades waren heerlijk. De manier waarop jullie als bedrijf je hebt gemanifesteerd was uitstekend. Jullie hebben er een prachtige show van gemaakt. Wat ons betreft niets dan lof en zeker de moeite waard en aan te bevelen! Prima prijs/ kwaliteit verhouding! Nogmaals heel erg bedankt voor wat jullie bij/ voor ons hebben gedaan!!

——————————————–

Reactie van Linda T. voor wie wij op 5 september voor haar verjaardag de originele Churrasco Rodizio mochten verzorgen:

“Wat een goede keus is dit geweest… alles tot in de puntjes geregeld. Alles zag er mooi uit, alles werd stylish gepresenteerd… maar het aller belangrijkste, het eten wat FAN-TAS-TISCH!! Onze gasten hebben het nog steeds over de ribbetjes, die waren echt TOP!!. Dus bedankt voor al jullie goede zorgen en deze onvergetelijke ervaring!!

Groetjes,

Linda

——————————————————

Reactie van de familie van Bakel voor wie wij op 28 augustus 2012 ons vernieuwd catering buffet hebben verzorgd:

Eind augustus hebben wij het 50e levensjaar van John gevierd. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en konden wij het feest laten plaats vinden in de partytent met kroonluchter die wij buiten hadden opgesteld. Aangezien wij in de buurt wonen hebben wij al meerdere malen de goede kwaliteiten van La Cozinha kunnen ervaren en voor dit feest mocht het buffet van La Cozinha natuurlijk niet ontbreken. Dit maal hebben zij de vrije hand gehad in de keuzes van het buffet en dit resulteerde in diverse smakelijke warme en koude gerechten. Alle gasten waren vol lof ! We komen snel weer langs (maar dan om jullie heerlijke spareribs mee te nemen …)

met vriendelijke groet, John en Karin van Bakel

——————————————

Reactie van Jet van Roozendaal van het ROC Amsterdam voor wie wij op 7 juli 2010 voor het eindfeest van de inburgeringscursus onze Churrasco Rodizio verzorgd hebben:

Het eindfeest van het schooljaar 2009-2010 voor onze cursisten was een groot succes, vooral door de Churrasco verzorgd door La Cozinha. Er was meer dan genoeg eten voor ongeveer 175 mensen en alles was even lekker. Onze cursisten komen uit alle landen van de wereld en iedereen heeft gesmuld.

En, niet onbelangrijk, het zag er allemaal heel mooi uit.

En dat alles voor een heel goede prijs.

Wij zullen ze zeker nog een keer vragen!

——————————————-

Reactie van de familie van der Zande voor wie wij op 11 juli 2010 voor het jaarlijks familiefeest het warm buffet verzorgd hebben:

Ik kan iedereen echt aanraden om je catering door “La Cozinha” te laten verzorgen.

Heerlijke zalm, een plaatje om te zien!

Het gehaktbrood en de kip zijn om te smullen.

Al onze gasten hebben er van genoten.

Niet geheel onbelangrijk is de goede prijs/kwaliteit verhouding,en de goede service

La Cozinha een echte aanrader.

met vriendelijke groet

Petra van der Zande!

——————————————-

Reactie van het Jonge Ambtenaren Netwerk, Gemeente Haarlemmermeer, voor wie wij het kick off evenement gecaterd hebben op 30-09-09:

Ik wil graag nog zeggen dat we het een geslaagde dag vonden gisteren en dat het eten en drinken prima verzorgd was! We hebben veel goede en positieve reacties over het eten gekregen. Ik hoop dat jullie de dag als net zo leuk en positief hebben ervaren als wij dat hebben gedaan. Dus heel erg bedankt!

—————————————–

Reactie van Ardjan Langedijk, Heemstede, 25-09-09:

“Onze gasten en wijzelf hebben heerlijk gegeten. De afwisseling in gerechten was groot en alles was even smakelijk. Ruime porties, prima service, en dat alles voor een goede prijs, hartelijk dank!”

Groeten, Ardjan.

——————————————-

Reactie van heer en mevrouw van der Meer voor wie wij de catering verzorgd hebben op 9 augustus 2009:

Het was in één woord geweldig.

Bijna alles is opgegaan op wat salades na.

Een prachtige reclame voor jullie zaak!

Met vriendelijke groeten, Jan en Els.

——————————————-

Reactie van heer en mevrouw van Houten voor wie wij de catering verzorgd hebben op 9 mei 2009:

Wij hebben genoten van ons feest.

De verzorging van de catering was uitstekend en we hebben van velen zeer positieve reacties ontvangen over de verrassende gerechten.

De variatie daarvan en de overvloed van bijgerechten maakten de keuze voor “elck wat wils” en ruim voldoende.

Hopelijk weten de gasten uit onze omgeving jullie ook te vinden voor een afhaalmaaltijd (of meer). Wij wensen jullie veel succes met jullie “delicatessen-zaak” !

Hartelijke groet,

Aad en Gerda van Houten

————————————-

Reactie van heer en mevrouw van de Groot voor wie wij de catering verzorgd hebben op 24 april 2009:

Beste Inajara en Martien,

Afgelopen zaterdag 25 april hebben jullie voor ons een buffet voor 40 personen verzorgt.

Nadat Martien de tafel had gearrangeerd en wij de deksels hadden verwijderd heb ik aan iedereen aanwezig na mijn voorwoord even gevraagd er naar te kijken, het zag er namelijk PERFECT uit.

Mijn moeder mocht als eerste de zalm proeven, dit is haar favoriete vis, en vond hem heerlijk en voor iemand met 80 jaar ervaring klinkt dat erg goed.

Onder het eten liep ik samen met mijn vrouw door de zaal en informeerde of alles naar wens was, wij hebben alleen maar positieve opmerkingen gekregen en daarom durfde wij het zelf toen ook wel aan om e.e.a. op te scheppen.

Wij hebben genoten van het door jullie verzorgde buffet, wat voor ons het hoogte punt was om onze gasten een smakelijk stukje eten te kunnen aanbieden, is door jullie zondermeer uitstekend verzorgt.

De door Martien achtergelaten folders waren dan ook snel in menige zak of tas verdwenen

Nogmaals onze dank voor het mede laten slagen voor een geslaagde dubbele verjaardag.

Pieter Jan en Susan de Groot